Учні 33 групи вчаться готувати вироби із дріжджового тіста

Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. Особливо широким попитом в українців користуються вироби з дріжджового тіста, отже важко переоцінити важливість даної теми в підготовці кваліфікованого робітника. Враховуючи, що асортимент виробів із дріжджового тіста розширюється та поновлюється, дама тема відіграє велику роль при підготовці конкурентноспроможних спеціалістів в умовах сучасного ринку ринку праці.

Успіх будь-якого уроку значною мірою залежить від того, на скільки зацікавлені темою уроку самі учні. Тому майстер виробничого навчання 33-ї групи нашого ліцею Дмитренко Л.В. готує учнів до проведення уроку заздалегідь.

Так нещодавно під час виробничого навчання ліцеїсти навчились пекти духмяні плюшки і ватрушки.

Перед вивченням нового матеріалу майстер нагадує правила безпеки праці під час приготування кондитерських виробів, пояснює на практичних прикладах, як впливає дотримання санітарії та особистої гігієни кухаря на популярність послуг гарячого харчування у клієнтів, виконує показ безпечних методів роботи з кожним учнем.

Потім Людмила Василівна ознайомлює учнів з рецептурою приготування плюшок, з сировиною, обладнанням, інвентарем, пристосуванням, посудом, який буде використано на уроці.

І на завершення майбутні кондитери власноруч готують смачні вироби з дріжджового тіста. Смачного!

 

Оставить комментарий

Комментарии: 0